“De Drie” van december 2022

Ook voor november was er weer voldoende materiaal om te tonen.

Naast “De Drie” heeft Mart 50 beelden (hier te bekijken) getoond en is de Clubserie voor de expositie in voorpremière gegaan.

Dus wederom een fijne clubavond!

Hieronder “De Drie” van november 2022.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!