(Aankomende) Activiteiten

Vanaf deze pagina is meer informatie te vinden over onze (aankomende) activiteiten.
Deze zijn natuurlijk ook terug vinden in onze “Evenementen kalender” maar de meer gedetailleerde informatie (voor zover we die delen) zal hier te vinden zijn.

Expositie / Diaporamamiddag

Elk oneven jaar houden wij een Expositie. Daar worden dan foto’s geëxposeerd en worden er diverse films en series gedraaid.
Daarnaast is er dan ook gelegenheid om (nader / opnieuw) kennis te. maken met de aanwezige leden van Natuur in Beeld.

In principe willen we de even jaren invullen met een diaporama middag.
Een diaporama is een gemonteerde serie gerelateerde foto’s welke door achtergrond muziek wordt opgeluisterd.
Hoe de foto’s aan elkaar gerelateerd worden is aan de samenstellende fotograaf.

Recente berichten m.b.t. de (recente) activiteiten.

  • Rondleiding + BBQ Heempark ‘De Blekert’
    Op 30 september hebben we een club activiteit weten te organiseren waarbij we Heempark ‘De Blekert’ in Schijndel konden bezoeken. Eerst kregen we een (ver-)korte rondleiding onder leiding van Anton Hellings (een oud lid van onze club). Anton kan wel uren vertellen over het heempark én de bijbehorende geschiedenis maar we hadden ook nog een … Lees verder “Rondleiding + BBQ Heempark ‘De Blekert’”
  • Prijswinnaars bij succesvolle expositie
    We hebben afgelopen weekend een fantastisch Natuurfotofestival gehad met naar schatting 1500 bezoekers. Veel bezoekers hebben aan de loterij meegedaan waarbij zij de door hun gekozen tentoonstellingsfoto konden winnen. Dit zijn de 3 gelukkige prijswinnaars die hun gekozen en ingelijste foto binnenkort krijgen.
  • Expositie 2023
    Op zaterdag. 14 & zondag 15 januari organiseert Natuur in Beeld een expositie in ‘t Spectrum te. Schijndel. Tijdens die presentatie zijn geselecteerde foto’s te bewonderen en worden er ook diverse (prijswinnende) films en diaporama’s vertoond. Een diaporama is een aaneenschakeling van foto’s waar muziek is achter gezet.Eén van die diaporama’s is onze Clubserie waar … Lees verder “Expositie 2023”
error: Onze inhoud is beschermd !!