(Aankomende) Activiteiten

Vanaf deze pagina is meer informatie te vinden over onze (aankomende) activiteiten.
Deze zijn natuurlijk ook terug vinden in onze “Evenementen kalender” maar de meer gedetailleerde informatie (voor zover we die delen) zal hier te vinden zijn.

Expositie / Diaporamamiddag

Elk oneven jaar houden wij een Expositie. Daar worden dan foto’s geëxposeerd en worden er diverse films en series gedraaid.
Daarnaast is er dan ook gelegenheid om (nader / opnieuw) kennis te. maken met de aanwezige leden van Natuur in Beeld.

In principe willen we de even jaren invullen met een diaporama middag.
Een diaporama is een gemonteerde serie gerelateerde foto’s welke door achtergrond muziek wordt opgeluisterd.
Hoe de foto’s aan elkaar gerelateerd worden is aan de samenstellende fotograaf.

Recente berichten m.b.t. de (recente) activiteiten.

  • Prijswinnaars bij succesvolle expositie
    We hebben afgelopen weekend een fantastisch Natuurfotofestival gehad met naar schatting 1500 bezoekers. Veel bezoekers hebben aan de loterij meegedaan waarbij zij de door hun gekozen tentoonstellingsfoto konden winnen. Dit zijn de 3 gelukkige prijswinnaars die hun gekozen en ingelijste foto binnenkort krijgen.
  • Expositie 2023
    Op zaterdag. 14 & zondag 15 januari organiseert Natuur in Beeld een expositie in ‘t Spectrum te. Schijndel. Tijdens die presentatie zijn geselecteerde foto’s te bewonderen en worden er ook diverse (prijswinnende) films en diaporama’s vertoond. Een diaporama is een aaneenschakeling van foto’s waar muziek is achter gezet.Eén van die diaporama’s is onze Clubserie waar … Lees verder “Expositie 2023”
  • Helaas afgelast i.v.m. Corona – IFWP Meeting Cornwall
    In mei 2020 organiseert de eveneens bij de IFWP aangesloten fotoclub “Cornwall Wildlife Trust” een zogenaamde IFWP Meeting in hun eigen omgeving. Ze laten ons daar dan de mooie plekjes van Cornwall zien en kunnen daar in een kleine week ons hart op halen met gelijkgestemden. Deelname is voor iedereen vrijblijvend en op dit moment … Lees verder “Helaas afgelast i.v.m. Corona – IFWP Meeting Cornwall”
error: Onze inhoud is beschermd !!