(Aankomende) Activiteiten

Vanaf deze pagina is meer informatie te vinden over onze (aankomende) activiteiten.
Deze zijn natuurlijk ook terug vinden in onze “Evenementen kalender” maar de meer gedetailleerde informatie (voor zover we die delen) zal hier te vinden zijn.

 • Prijswinnaars bij succesvolle expositie
  We hebben afgelopen weekend een fantastisch Natuurfotofestival gehad met naar schatting 1500 bezoekers. Veel bezoekers hebben aan de loterij meegedaan waarbij zij de door hun gekozen tentoonstellingsfoto konden winnen. Dit zijn de 3 gelukkige prijswinnaars die hun gekozen en ingelijste foto binnenkort krijgen.
 • Expositie 2023
  Op zaterdag. 14 & zondag 15 januari organiseert Natuur in Beeld een expositie in ‘t Spectrum te. Schijndel. Tijdens die presentatie zijn geselecteerde foto’s te bewonderen en worden er ook diverse (prijswinnende) films en diaporama’s vertoond. Een diaporama is een aaneenschakeling van foto’s waar muziek is achter gezet.Eén van die diaporama’s is onze Clubserie waar … Lees verder “Expositie 2023”
 • Helaas afgelast i.v.m. Corona – IFWP Meeting Cornwall
  In mei 2020 organiseert de eveneens bij de IFWP aangesloten fotoclub “Cornwall Wildlife Trust” een zogenaamde IFWP Meeting in hun eigen omgeving. Ze laten ons daar dan de mooie plekjes van Cornwall zien en kunnen daar in een kleine week ons hart op halen met gelijkgestemden. Deelname is voor iedereen vrijblijvend en op dit moment … Lees verder “Helaas afgelast i.v.m. Corona – IFWP Meeting Cornwall”

   error: Onze inhoud is beschermd !!