Rondleiding + BBQ Heempark ‘De Blekert’

Op 30 september hebben we een club activiteit weten te organiseren waarbij we Heempark ‘De Blekert’ in Schijndel konden bezoeken.

Eerst kregen we een (ver-)korte rondleiding onder leiding van Anton Hellings (een oud lid van onze club). Anton kan wel uren vertellen over het heempark én de bijbehorende geschiedenis maar we hadden ook nog een andere activiteit op de agenda staan: een BBQ in het heempark.

Aan de reacties tijdens en ná de activiteit kon opgemaakt worden dat iedereen (leden en aanwezige partners) erg genoten had van deze activiteit.

De foto’s geven een aardige impressie. Op naar de volgende clubactiviteit!

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!