“De Drie” van oktober 2023

Na een geslaagde clubactiviteit op de heemtuin De Blekert vorige week zaterdag was het nu weer tijd voor de clubavond van oktober.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn, zijn er ook nog 50 beelden van Chris Veen en Hans van de Griendt vertoond.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van oktober 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!