“De Drie” van november 2023

Na wat wisselingen in de datum zijn we voor onze clubavond van november toch gewoon op de eerste vrijdag van de maand terecht gekomen.
Helaas hadden door alle wisselingen een behoorlijk aantal afmeldingen.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn, zijn er ook nog 50 beelden van Mart Schel (gemaakt tijdens zijn reis naar Gran Paradiso en de Alpen) en een documentaire van Leo van de Veerdonk vertoond.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van november 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!