“De Drie” van december 2023

Door diverse, voor onze leden prettige maar ook minder prettige, omstandigheden waren we helaas niet compleet op onze clubavond van december.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn, zijn er ook nog 50 beelden van Gerry van Meurs en een mooie collectie van Hans Vlamings uit zijn onuitputtelijke vlindercollectie vertoond.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van december 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!