“De Drie” van januari 2024

Op een paar uitzonderingen na waren we op deze eerste bijeenkomst van 2024 compleet.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn, zijn er ook nog 50 beelden van Gertjan Ketelaars en Hans van de Griendt vertoond.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie om 2024 mee af te trappen!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van januari 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!