Madelief Foto Film AV Festival

Op 28 en 29 september 2024 gaat er een nieuw festival plaatsvinden. De Fotobond, NOVA en NVBG werken samen om een gevarieerd festival met natuurfilms, -foto’s en AV presentaties te organiseren. 

Het wordt gehouden in ’t Spectrum te Schijndel. Dit is een prachtige locatie met diverse zalen. 

Iedereen mag gratis meedoen met een natuurfilm, -foto of AV-presentatie.

Er zijn drie filmcategorieën: Natuurfilms tot 30 minuten, 1-minuutfilms en natuurfilms, die gemaakt zijn door jongeren tot en met 25 jaar.

De AV-presentaties mogen maximaal 8 minuten duren.

Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus. Dat is twee weken langer dan in het reglement staat. Je stuurt je AV eenvoudig in via een webformulier, waar je een Wetransferlink of een link naar een bestand in een clouddrive invult.

Voor meer informatie kijk je op https://www.fotofilmav.nl.

ps. Het kan zijn dat er op die site ook nog een samenwerking met Natuur in Beeld genoemd wordt. Wij hebben (in eerste instantie) een adviserende rol (gehad?).

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!