“De Vijf” van juli 2024

We hadden een paar afmeldingen, deels door ziekte, waardoor we niet compleet waren.

Naast “de Vijf” hebben Gera Schel en Rob van Eerd ons meegenomen in hun recente vakanties. Gera is naar Spanje en door Frankrijk gereisd. Rob is naar IJsland geweest.

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Vijf” van juli 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!