“De Vijf” van juni 2024

Afgezien van een paar afmeldingen (waarvan helaas een als lid) waren we in juni bijna compleet

Naast “de Vijf” hebben Kees van Meurs en Chris Achterberg ons wat van hun filmwerk laten zien. Kees heeft wat van zijn ruwe werk laten zien van zijn opnames in o.a. Spanje. Chris heeft wat beelden van zijn wildcamera’s laten zien van het volgen van bevers. Die films kunnen we helaas niet op de website plaatsen.

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Vijf” van juni 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!