“De Vijf” van mei 2024

Ook in mei konden we merken dat het vakantieseizoen was aangebroken. Er waren er een behoorlijk aantal op vakantie of anders verhinderd.

Naast “de Vijf” hebben Willie en Kees (van der Lee) ons 50 mooie beelden voorgeschoteld. Deze zijn op hun respectievelijke portfolio pagina’s geplaatst: Willy van Lanen’s portfolio & Kees van der Lee’s portfolio

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Vijf” van mei 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!