“De Vijf” van april 2024

We konden in april merken dat het vakantieseizoen was aangebroken. Mede daardoor misten we een aantal leden.
Gelukkig konden we ook weer een lid verwelkomen die al een tijdje niet aanwezig had kunnen zijn.
Ook konden we een aspirant lid verwelkomen die eens wilde komen kijken.

In plaats van 5 foto’s heeft David ons een drone film laten zien van een groep herten. Hij heeft daarbij extra veel ingezoomd om de dieren niet te verstoren die dan ook normaal en rustig gedrag lieten zien.

Naast “de Vijf” heeft Gertjan ons een mooie serie over “Slijmzwammen” laten zien en heeft Jan Albert een selectie van 50 beelden laten zien.

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Vijf” van april 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!