“De Vijf” van maart 2024

In maart waren we bijna compleet. Slechts 2 afmeldingen.
We hadden er vorige maand voor gekozen om voortaan ieder 5 beelden in te sturen voor de gezamenlijke bespreking.

Naast deze “Vijf” zijn er ook nog 50 beelden vertoond van Monique en Hennie.

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Vijf” van maart 2024.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!