“De Drie” van juli 2023

Ook op de clubavond van juli waren we bijna compleet. Het is vakantieperiode en daarom is dit ook de laatste clubavond voor de vakantie.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn er ook nog 50 beelden van Gera Schel vertoond en heeft Gidi van Osch een serie laten zien van 50 beelden die allemaal in zijn eigen klimop gemaakt zijn.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van juli 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!