“De Drie” van september 2022

De vakantie periode is voorbij! we waren bijna compleet. Voor september dus weer voldoende materiaal om te tonen.

Naast “De Drie” hebben Mart en Willie ieder 50 beelden getoond.

Dus wederom een fijne clubavond!

Hieronder “De Drie” van september 2022.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!