“De Vijf” van december 2021

Vanwege de huidige Corona situatie hebben we het jaar 2021 helaas weer in ons virtuele clubhuis af moeten sluiten.

Hieronder “De Vijf” van december.

Naast deze serie is ook de voorvertoning van de clubserie gepresenteerd.
Of de aankomende expositie, waar deze clubserie voor bedoeld is, door kan gaan is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona en de bijbehorende maatregelen.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!