Helaas afgelast i.v.m. Corona – IFWP Meeting Cornwall

In mei 2020 organiseert de eveneens bij de IFWP aangesloten fotoclub “Cornwall Wildlife Trust” een zogenaamde IFWP Meeting in hun eigen omgeving. Ze laten ons daar dan de mooie plekjes van Cornwall zien en kunnen daar in een kleine week ons hart op halen met gelijkgestemden.

Deelname is voor iedereen vrijblijvend en op dit moment zijn de volgende deelnemers (op volgorde van aanmelding) van onze club bekend:

 • Officiëel:
  • Rob
  • Mart en Gera
  • Hans vd G.
  • Kees en Gerry
  • David
  • Toi
  • Toon
  • Hans V.
 • Officieus:
 • Geïnteresseerd:

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!