“De Drie” van april 2023

Op de clubavond van april waren we niet helemaal compleet maar wel met drie aspirantleden die de sfeer kwamen proeven.

Na “De Drie” beelden die hier geplaatst zijn ook nog een film over het Ree van Leo van de Veerdonk, 3 x 20 bijdragen van de aspirantleden en 50 beelden van Rob van Eerd.

Kortom weer een heerlijke avond natuurfotografie!

Veel plezier met kijken.

Hieronder “De Drie” van april 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!