“De Drie” van maart 2023

Onze clubavond van maart was eigenlijk een normale clubavond waar we de beelden uit de categorie “De Drie” hebben bekijken.

Daarnaast heeft Mart 50 beelden getoond en heeft Leo een oudere opname van “Skôn Schèndel” laten zien.

Dus wederom een fijne clubavond!

Hieronder “De Drie” van maart 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!