“De Drie” van februari 2022

Doordat er nog steeds een paar beperkende maatregelen zijn vanwege Corona hebben we de clubavond van februari weliswaar fysiek maar in een ietwat aangepaste vorm tóch gewoon in de Moerkoal kunnen houden.

Hieronder “De Drie” van februari 2022.

Daarnaast heeft Chris Veen ons een blik in zijn vakantie naar IJsland laten zien.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!