“De Drie” van maart 2022

Eindelijk geen beperkende maatregelen meer waardoor we als vanouds gezellig in de Moerkoal bij elkaar konden komen om foto’s te bekijken.

Hieronder “De Drie” van maart 2022.

Daarnaast heeft Willy ons een blik in de laatste twee jaar van zijn foto’s laten zien.
Kees heeft ons een paar geweldige films laten zien over Krugerpark (Afrika) en Natuurlijk Noorwegen!

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!