“De Drie” van januari 2023

De focus voor onze clubavond in januari lag primair bij de aankomende expositie. Toch waren er nog een aantal beelden te bekijken.

Daarnaast hadden Henk Vennix en Hans Vlamings hun 50 beelden getoond.

Dus wederom een fijne clubavond!

Hieronder “De Drie” van januari 2023.

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!