Helaas géén “De Drie” van april 2020

Helaas zijn wij deze maand niet bij elkaar kunnen komen vanwege de Corona-situatie.

We zijn ons nog aan het beraden over hoe we jullie toch kunnen laten genieten van mooie natuurbeelden.

Daarom dus geen galerij met ingezonden foto’s van april 2020

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!