“De Drie” van maart 2020

Ook deze maand zijn we bij elkaar gekomen om te praten over alle aspecten van natuurfotografie.

We praten dan niet alleen over natuurfotografie maar tonen ook onze inzendingen voor de foto bespreking van die maand.

Hieronder een galerie met de ingezonden foto’s van maart 2020

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!