“De Drie” van mei 2021

Na elkaar meer dan een jaar niet op de vaste clubavond ontmoet te hebben, waren we in april 2021 voor het eerst “digitaal / on-line” bij elkaar gekomen om toch met elkaar te praten over alle aspecten van natuurfotografie.

Omdat on-line samenkomen toch anders is dan gezellig kletsend aan de bar hebben het nu voornamelijk beperkt tot het tonen en bespreken van onze inzendingen.

Hieronder een galerie met de ingezonden foto’s van mei 2021

Chris Veen had naast twee foto’s voor “De Drie” ook deze keer nog een Timelapse (een aaneenschakeling van vele foto’s) aangeleverd. Deze kan helaas niet in de standaard gallerij getoond worden maar om jullie toch ook van deze timelapse te laten genieten staat hij hier separaat (al is hij vanwege de grootte beperkt tot 480p).

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!