“De Vijf” van juni 2021

Omdat on-line samenkomen toch anders is dan gezellig kletsend aan de bar hebben het nu voornamelijk beperkt tot het tonen en bespreken van onze inzendingen. Daardoor hebben we wel meer tijd voor foto’s en is het voor juni “de vijf” geworden.

Hieronder een galerie met de ingezonden foto’s van juni 2021

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!