“De Drie” van onze clubavonden

Elke maand komen we bij elkaar. We praten dan met elkaar over fotografie (en videografie) en de natuurlijk bijbehorende natuur onderwerpen.

Daar presenteren de leden van onze club hun natuurfoto inzendingen voor de foto bespreking van die maand.

Hieronder vind je een (historisch) overzicht van deze series:

Auteur:

De natuur heeft mij bijna mijn hele leven geïnteresseerd. Niet dat ik bioloog ben of hele diepe kennis van de natuur heb maar ik voel me er altijd heel rustig. Jarenlang heb ik een deel van de natuur bekeken wat niet veel mensen in werkelijkheid te zien krijgen: onderwater. Toen ik uiteindelijk de beslissing had genomen dat het niet meer verantwoord was om de mooie duiksport actief te beoefenen heb ik doorgepakt in de fotografie. Mijn fotografische voorkeur gaat naar landschap en (extreme) macro en close-up. Ik fotografeer met een Canon EOS R (een spiegelloze full-frame).

error: Onze inhoud is beschermd !!